OBĚDOVÉ MENU

ve dnech 15.4. - 19.4.2019

 
              ALERGENY  
Pondělí Kuřecí vývar se zeleninou, masem a rýží

(9) 

 
1.)

Kuřecí steak s houbovou omáčkou, pečené brambory

(1,7)  105 kč 
2.) Vepřová plec se smetanovou karotkou a hráškem, vařené brambory (1,7)  95 kč 
                 
Úterý Zelná s klobásou

 (1)

 
1.) Smažený vepřový Gordon Bleu, bramborová kaše  (1,3,5,6,7,8,9,10,11) 105 kč 
2.)

Zeleninový salát s grilovanými žampiony a balkánským sýrem, pečivo

(1,7)  95 kč 
                 
Středa Zeleninový krém s krutony

(1,7,9) 

 
1.) Bramborák s uzenou krkovicí a kysaným zelí

 (1,3,7)

125 kč 

2.)

Ledový salát ála Cesar s kuřecími kousky, bylinková bageta

 (1,3,4,7) 95 kč 
                 
Čtvrtek

Jarní cuketová polévka

(9)   
1.) Vepřové výpečky s dušeným špenátem, bramborové knedlíky  (1,3,7,10)

105 kč 

2.) Fazolky na kyselo, 2ks vařené vejce, petrželové brambory (1,3,7)  95 kč 
                 
Pátek STÁTNÍ SVÁTEK    
1.)

POLEDNÍ MENU NEPODÁVÁME

 

 

2.)      
                 
      Celotýdenní nabídka:      
3.) Filovaná kachní prsa Sous-Vide s vinnou omáčkou, šťouchané brambory (7,12) 155Kč
Plná velikost do nového okna

Copyright 2019, Linden restaurant.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

Linden Restaurant icon-facebook.png
Mácova 5,  Brno - Ivanovice
tel: 601 66 00 33

PANOPTIKUM beer restaurantPivnice U BadinůSKY ICE BAR